Kurz

FITzáda

Obtížnost
FITzáda
s Ivanou Veselou, DiS. - FITzáda

s Ivanou Veselou, DiS.

CVČ MĚŠICE, Nosticova ul.

14.02.2023
19:50 - 20:50
Cena kurzu 2850 Kč
Lekce 1 / 19

ÚTERKY: 14.02.23-27.02.23 (mimo: 21.03.23, jsem v divadle)

KURZ: 19 lekcí   Kapacita: 10 os.

Zdravotní tělocvik "FITzáda" je cvičení preventivní. Je určeno pro ty z vás, které trápí svalové dysbalance (tedy zkrácené a ochablé svalstvo), ale jinak neřešíte zásádní zdravotní problémy. Toto cvičení vychází ze zdravého a funkčního přístupu ke kloubům a svalům.

Vyváženě posiluje a protahuje skupiny svalů, které přispívají ke zdravému a zpevněnému postoji těla, čímž předchází bolestem zad, nebo odstraní ty počínající.
Cviky vychází z přístupů předních českých fyzioterapeutů (např. P. Koláře, V. Vojty, L. Mojžíšové aj.), dále z principů Therapy-Balantes (cviky s posilovací gumou), Pilates a částěčně i jógy.
Cvičí se převážně s váhou vlastního těla, ale i s použitím rehabilitačních pomůcek nezatěžující kloubní aparát, jako jsou: overball, posilovací guma, masážní ježci, válce, fitball, Pilates Magic Circle apod.

Pokud máte akutní či vleklé bolesti zad a kloubů neznámé příčiny, konzultujte svůj záměr cvičit ve skupině nejprve se svým MUDr. či fyzioterapeutem.

Pravidla náhrad za absence: 

1) za omluvenou absenci před lekcí nárok na náhradu na kterékoliv lekci FITzáda nebo PILATES (mimo pokročilé), když bude volné místo

nebo

2) za omluvenou absenci před lekcí nárok na lekci online cvičení (nárok na 3 online lekce zdarma za celý kurz)

Již proběhlo

Sdílet kurz FITzáda na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)