OPEN CLASS Pilates

Obtížnost
OPEN CLASS Pilates
s Ivanou Veselou, DiS. - OPEN CLASS Pilates

s Ivanou Veselou, DiS.

Zdravotní cvičení

21.11.2022
18:30 - 19:30
Cena 200 Kč

Lekce v BLUE ORANGE Letňany i pro NEČLENY B.O.!
Na toto cvičení není nutné mít členství v Blue Orange. 

Svou lekci rezervujete předem telefonicky na recepci B.O. a zde také platíte. (tel: 286 006 222)

Cena lekce:
200,-/os. (bez nutnosti být členem B.O.)
Předplatné: 8 lekcí/1.200,-/os. (bez časového omezení, bez nutnosti být členem, toto předplatné umožňuje návštěvu kteréhokoliv skupinového cvičení rozvrhu B.O.)
Kapacita lekce: 10 os.

POPIS CVIČENÍ:

Zdravotní PILATES (metoda Stott) Metoda Pilates je určena pro ty z vás, které trápí svalové dysbalance (tedy zkrácené a ochablé svalstvo), ale jinak neřešíte zásadní zdravotní problémy pohybového aparátu. Nevhodnou se naopak stává pokud máte akutní či vleklé bolesti zad a kloubů.

Jak Pilates funguje?
Specificky danými cviky zpevňuje převážně hluboké svaly trupu, i svaly horních a dolních končetin (mnohdy během jednoho cviku). Cviků je okolo 50 a každý má několik modifikací, aby se cvik přizpůsobil potřebám jednotlivců. Využitím pomůcek jako overball, posil. guma, posil. kruh, válec, bosu atd. se stavá cvičení variabilnější, zajímavější.
 
Popis lekce:
Na začátku lekce se vždy protáhneme, rozdýcháme, uvolníme velké klouby těla a páteř, aby se tělo připravilo a "ucvičilo" hlavní část - posilovací. 
Zdravotní PILATES cvičím s důrazem na optimální nastavení trupu a končetin tak, aby byly jednotlivé cviky prováděny šetrně vůči kloubům a nepřetěžovaly naše záda.

V tomto kurzu cvičíme Pilates i s těmito pomůckami: Thera-Band, overball, gymball, posilovací kruh (Magic Circle), bosu, válec.

 

Již proběhlo

Sdílet OPEN CLASS Pilates na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)