Kurz

FITzáda

Obtížnost
FITzáda
s Ivanou Veselou, DiS. - FITzáda

s Ivanou Veselou, DiS.

BLUE ORANGE Letňany, Tupolevova ul.

16.02.2023
18:30 - 19:30
Cena kurzu 2850 Kč
Lekce 1 / 19

ČTVRTKY: 16.02.-22.06.23 

KURZ: 19 lekcí   Kapacita: 13 os.

Zdravotní tělocvik "FITzáda" je cvičení preventivní. Je určeno pro ty z vás, koho trápí svalové dysbalance (tedy zkrácené a ochablé svalstvo), ale jinak neřešíte zásádní zdravotní problémy. Toto cvičení vychází ze zdravého a funkčního přístupu ke kloubům a svalům.

Vyváženě posiluje a protahuje skupiny svalů, které přispívají ke zdravému a zpevněnému postoji těla, čímž předchází bolestem zad, nebo odstraní ty počínající.
Cviky vychází z přístupů předních českých fyzioterapeutů (např. P. Koláře, V. Vojty, L. Mojžíšové aj.), dále z principů Therapy-Balantes (cviky s posilovací gumou), Pilates a částěčně i jógy.
Cvičí se převážně s váhou vlastního těla, ale i s použitím rehabilitačních a balančních pomůcek nezatěžující kloubní aparát, jako jsou: overball, posilovací guma, masážní ježci, válce, bosu, velké míče, Pilates kruh apod.

Pokud máte akutní či vleklé bolesti zad a kloubů neznámé příčiny, konzultujte svůj záměr cvičit ve skupině nejprve se svým MUDr. či fyzioterapeutem.

Pravidla náhrad za absence (max. 3) oznámené min. 5h před lekcí: 

1) nárok na náhradu na kterékoliv lekci kurzů FITzáda nebo PILATES (mimo pokročilé), když bude volné místo a po předešlé dohodě

nebo

2) nárok na 3 lekce online cvičení 

Již proběhlo

Sdílet kurz FITzáda na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)