Kurz

FITzáda

Obtížnost
FITzáda
s Ivanou Veselou, DiS. - FITzáda

s Ivanou Veselou, DiS.

Tělocvična MČ Ďáblice, Ke Kinu 159/7

22.02.2024
11:30 - 12:30
Cena kurzu 2000 Kč
Lekce 1 / 10

KURZ: 10 lekcí        Kapacita: 10 os.

 

ČTVRTKY 11:30-12:30 od 22.02.23 do 25.04.24 

 

Zdravotní cvičení "FITzáda" je preventivní tělocvik. Je určen pro ty z vás, které trápí svalové dysbalance (tedy zkrácené a ochablé svalstvo), ale neřeší závažné či akutní zdravotní problémy.

 

Toto cvičení vychází ze zdravého a funkčního přístupu ke kloubům a svalům. Vyváženě posiluje a protahuje skupiny svalů, které přispívají ke zdravému a zpevněnému postoji těla, čímž předchází bolestem zad, nebo odstraní ty počínající.
Cviky vychází z přístupů předních českých fyzioterapeutů (např. P. Koláře, V. Vojty, L. Mojžíšové aj.), dále z principů Therapy-Balantes (cviky s posilovací gumou), Pilates a částěčně i jógy.
Cvičí se převážně s váhou vlastního těla, ale i s použitím rehabilitačních pomůcek nezatěžující kloubní aparát, jako jsou: overball, posilovací guma, masážní ježci, velký míč, Pilates Magic Circle apod.

Pokud máte akutní či vleklé bolesti zad a kloubů neznámé příčiny, konzultujte svůj záměr cvičit ve skupině nejprve se svým MUDr. či fyzioterapeutem, anebo zvažte cvičení individuálně pod odborným dohledem certifikovaného lektora ZTV apod.

 

Pravidla náhrad za absence: 

1) za omluvenou absenci před lekcí nárok na náhradu v počtu max. 5, na kterékoliv lekci kurzů FITzáda nebo PILATES (mimo pokročilé), když bude volné místo

nebo

2) za omluvenou absenci před lekcí nárok na lekci online cvičení (nárok na 5 online lekcí zdarma za celý kurz)

Již proběhlo

Sdílet kurz FITzáda na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)